Wordle

REISNIEUWS

  Het zal je niet ontgaan zijn dat het Westen van de Verenigde Staten groot is. Nee, het is enorm. Dit heeft als voordeel dat je er ultieme vrijheid kunt ervaren en dat het gebied bezaaid ligt met schitterende bezienswaardigheden. Er zijn zo veel mogelijkheden dat je al dit moois in één trip kunt ervaren. Als Dutch Uncle hebben we de moeilijke... Lees meer »
 
  Stel je voor, je hebt de knoop doorgehakt. Binnenkort ga je de reis van je leven maken, naar het Westen van de Verenigde Staten. Dan rest je nog één belangrijke beslissing te nemen: Ga je alles zelf verzorgen, of laat je dit verzorgen door een gespecialiseerde reisorganisatie? Wanneer je het zelf gaat regelen dan kom je met een boek van... Lees meer »
 
    Het is zo ver! Het allernieuwste boek uit de Dutch Uncle serie is vanaf vandaag te koop! In dit 246 pagina’s tellende boek laten we je zien wat het westen van de Verenigde Staten je te bieden heeft.Net als in de voorgaande boeken worden eerst de cultuur en de gebruiken van het land belicht met fantastische foto’s en inspirerende citaten... Lees meer »
 
    Het is eventjes geleden dat we iets van ons hebben laten horen. Maar nu is er dan ook ECHT nieuws. Binnenkort wordt de Dutch Uncle serie uitgebreid met het land van Nationale Parken, lange afstanden,  indianen en patriotisme. In het nieuwste boek belichten we de beleving van het westen van de Verenigde Staten!   Volop bezienswaardighedenWe belichten o.a.  al het moois wat... Lees meer »
 
    In de maand februari heeft Dutch Uncle de nodige publiciteit gekregen. Omdat de artikelen gepubliceerd zijn in lokale en regionale week- en dagbladen, willen we via deze weg de artikelen wereldkundig maken. Steeds meer mensen worden bekend met de naam Dutch Uncle. Wat ons betreft staat de ontwikkeling van Dutch Uncle nog maar net in haar kinderschoenen. Wij ontvangen zoveel positieve... Lees meer »
 
  Vanaf deze week zijn de Dutch Uncle boeken ook in Belgie te koop. De gehele serie Dutch Uncle boeken ligt namelijk in de schappen bij Reisboekenwinkel Alta Via in Antwerpen. Al eerder konden Vlaamse reizigers de Dutch Uncle boeken via alle andere boekhandels op bestelling verkrijgen.  Alta Via is de eerste Vlaamse boekhandel die de boeken fysiek op de boekenplank... Lees meer »
 
Terwijl we dit schrijven vindt in de Beurs van Berlage in Amsterdam de tweede editie van de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen plaats. Het doel van deze beurs is om een toneel te creëren voor bedrijven die voorbijgaan aan het massatoerisme. Bedrijven die zich op deze beurs presenteren gaan voor kwaliteit en exclusiviteit en onderscheiden zich daarmee van de ‘mainstream’ reisorganisaties. Veel... Lees meer »
 
    Heb je gisteren de eerste aflevering van 'Wie is de Mol' gezien? En was je ook zo gefascineerd door de beelden die ze lieten zien? De presentator opende het programma met uitzicht over de Three Rondavels. Dit uitzicht is een onderdeel van de Panoramaroute. De Panoramaroute is een route langs bijzondere vergezichten waar je naast de natuurverschijnselen van Blyde River Canyon ook... Lees meer »
 
  De Britse archeoloog Ruggles denkt na vijf jaar onderzoek een deel van het mysterie van de Nazcalijnen in Peru te hebben opgelost. De Nazcalijnen in Peru bestaan onder andere uit tekeningen van 25 tot 275 meter groot en liggen in één van de droogste gebieden op aarde. In sommige lijnen kun vanuit de lucht de vorm van een aap, een... Lees meer »
 
  Graham Hughes heeft als eerste mens alle landen van de wereld  bezocht. Dit avontuur kostte hem slecht 1.426 dagen, ongeveer vier jaar. De 33-jarige backpacker begon zijn reis in Liverpool op Nieuwjaarsdag 2009 en eindigde zijn reis op 28 november 2012 in Zuid-Soedan. Voor zijn reis heeft hij gebruik gemaakt van trein, fiets en boot. Gevlogen heeft hij niet.  De belevenissen van... Lees meer »
 

 

Dutch Uncle op facebook  Dutch Uncle op twitter  Dutch Uncle op youtube

© Dutch Uncle | Algemene voorwaarden | FAQ | Webdesign & realisatie door NVS Design