Wordle

Bijzondere bezienswaardigheden USA
vrijdag 14 maart 2014 11:01
Bijzondere bezienswaardigheden USA   Het zal je niet ontgaan zijn dat het Westen van de Verenigde Staten groot is. Nee, het is enorm. Dit heeft als voordeel dat je er ultieme vrijheid kunt ervaren en dat het gebied bezaaid ligt met schitterende bezienswaardigheden. Er zijn zo veel mogelijkheden dat je al dit moois in één trip kunt ervaren. Als Dutch Uncle hebben we de moeilijke taak gehad om ruim 80 bezienswaardigheden uit te kiezen voor in ons Lees dit artikel »
 
Een reis naar het Westen van de VS met een gratis
vrijdag 28 februari 2014 13:33
Een reis naar het Westen van de VS met een gratis   Stel je voor, je hebt de knoop doorgehakt. Binnenkort ga je de reis van je leven maken, naar het Westen van de Verenigde Staten. Dan rest je nog één belangrijke beslissing te nemen: Ga je alles zelf verzorgen, of laat je dit verzorgen door een gespecialiseerde reisorganisatie? Wanneer je het zelf gaat regelen dan kom je met een boek van Dutch Uncle Stel al een heel eind. Hierin lees je wat je op welke Lees dit artikel »
 
Bezocht: Thailand, Australie, Peru, Zuid-Afrika...
maandag 03 december 2012 13:00
Bezocht: Thailand, Australie, Peru, Zuid-Afrika...   Graham Hughes heeft als eerste mens alle landen van de wereld  bezocht. Dit avontuur kostte hem slecht 1.426 dagen, ongeveer vier jaar. De 33-jarige backpacker begon zijn reis in Liverpool op Nieuwjaarsdag 2009 en eindigde zijn reis op 28 november 2012 in Zuid-Soedan. Voor zijn reis heeft hij gebruik gemaakt van trein, fiets en boot. Gevlogen heeft hij niet.  De belevenissen van Hughes waren Lees dit artikel »
 
Veel bezienswaardigheden in het westen van Austral
donderdag 30 augustus 2012 13:21
Veel bezienswaardigheden in het westen van Austral   Vergeet niet het westen van Australie te bezoeken! Het westen van Australie is niet zo bekend als het veel meer populaire (zuid)oosten. Hoewel de grootste publiekstrekkers, zoals het Great Barrier Reef, Sydney en The Blue Mountains aan de andere kant van Australie liggen, kent het westen van Australie veel bijzondere bezienswaardigheden. In het reisboek Dutch Uncle Australie worden ruim 70 bezienswaardigheden Lees dit artikel »
 
Fotowedstrijd National Geografic
dinsdag 21 augustus 2012 16:52
Fotowedstrijd National Geografic
National Geografic heeft haar jaarlijkse fotowedstrijd geopend. De kans om met de foto's van je laatste reis een nieuwe reis te winnen. National Geografic loont ondermeer reizen uit naar Zuid-Afrika en Thailand. Mocht je deze reis winnen, vergeet dan niet een Dutch Uncle reisboek mee te nemen! Hieronder vind je alvast een paar voorbeelden van ingestuurde foto's. Voor jouw inspiratie:

Een jager in Malaysie
 
Levende kunst in Australië
dinsdag 15 mei 2012 20:46
Levende kunst in Australië   Als je op zoek bent naar een kleurrijk festival, dan is het festival 'Australian Body Art Carnivale' in Eumundi, Australië misschien wel iets voor jou . Dit festival trekt artiesten en toeschouwers van heel Australië en zelfs van overzee. Het festival werd dit jaar gehouden van zaterdag 12 tot en met zondag 13 mei met als thema  'onderwater'.  Mensen worden getransformeerd tot kleurrijke kunstwerken in Lees dit artikel »
 
Hoe kom je in contact met een local
woensdag 02 mei 2012 00:00
Hoe kom je in contact met een local   Als je op reis gaat, wil je natuurlijk niet de toerist uithangen, maar de unieke plekjes van de  'locals'  ontdekken. Buiten de gebaande paden. Hiervoor kun je onze Dutch Uncle reisboeken en reisgidsen gebruiken. Maar je kunt natuurlijk ook contacten leggen met een local. Dit kun je aan het toeval overlaten en hopen dat je in bijvoorbeeld Bangkok (Thailand), Sydney (Australië) of Kaapstad (Zuid-Afrika) i Lees dit artikel »
 
Tropische eilanden van Australie
dinsdag 01 mei 2012 00:00
Tropische eilanden van Australie   Als je in Australie aan het reizen bent en je behoefte hebt aan een beetje rust, even weg van de massa, dan kun je er voor kiezen om de outback in te trekken. Maar er zijn meer plaatsen, waar je weinig andere reizigers tegenkomt. Australie en dan met name de provincie Queensland heeft namelijk verschillende tropische eilanden, waar je met maximaal een man of vijftig de nacht door kan brengen.

Op het eiland Lady Lees dit artikel »
 
Op de hoogte blijven van Zuid-Afrika
zaterdag 28 april 2012 00:00
Op de hoogte blijven van Zuid-Afrika   Dutch-Uncle heeft in haar reisboeken en reisgidsen over Zuid-Afrika meningen en foto's verzameld van meer dan 60 Zuid-Afrikaanse bezienswaardigheden. Het zou natuurlijk kunnen dat je, nadat je de Dutch Uncle reisgids Zuid-Afrika gelezen hebt, zo enthousiast geworden bent over Zuid-Afrika dat je op de hoogte wilt blijven van de laatste nieuwtjes en verhalen over dit land. Dit kan. Zuid-Afrika  heeft namelijk Lees dit artikel »
 
Spectaculaire wegen in o.a. Peru, Australië en de
vrijdag 27 april 2012 00:00
Spectaculaire wegen in o.a. Peru, Australië en de   Wil je  graag weten naar welk land je af moet reizen als je over een spectaculaire weg wilt rijden? Dan moet je echt op de Australische website news.com.au kijken. Op deze website vind je namelijk een slideshow van 15 van de meest spectaculaire wegen van de wereld. Deze wegen zijn niet alleen buiten Europa te vinden, ook de Italiaa nse en Zwitserse Alpen komen in de slideshow voor. Om je een beetje een Lees dit artikel »
 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2

Dutch Uncle op facebook  Dutch Uncle op twitter  Dutch Uncle op youtube

© Dutch Uncle | Algemene voorwaarden | FAQ | Webdesign & realisatie door NVS Design