Wordle

Een reis naar het Westen van de VS met een gratis boek!
vrijdag 28 februari 2014 13:33

 

Stel je voor, je hebt de knoop doorgehakt. Binnenkort ga je de reis van je leven maken, naar het Westen van de Verenigde Staten. Dan rest je nog één belangrijke beslissing te nemen: Ga je alles zelf verzorgen, of laat je dit verzorgen door een gespecialiseerde reisorganisatie? Wanneer je het zelf gaat regelen dan kom je met een boek van Dutch Uncle Stel al een heel eind. Hierin lees je wat je op welke plek allemaal kunt beleven. Voor de praktische zaken is er het gratis ebook van Dutch Uncle, met meer meer dan 100 tips over het regelen van je reis.

Ik hoor je al denken: ‘Kom nou, Dutch Uncle, het is vakantie, ik ga dat niet allemaal zelf regelen’. Geen probleem! Er zijn voldoende reisorganisaties die deze zorgen graag voor jou overnemen. Eén organisatie die we kunnen aanraden is American Vacations. American Vacations is gespecialiseerd in stedentrips naar en rondreizen door Amerika en Canada. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Ze garanderen een scherp tarief.  Al je zorgen over  vliegtickets, huurauto, accommodatie , excursie- en attractietickets worden bij je weggenomen. De reizen zijn ‘Taylormade’, ofwel: precies voor jou op maat gemaakt.

En nu het mooiste van het hele verhaal: Wanneer je een reis bij American Vacations boekt, ontvang je gratis het boek Dutch Uncle West USA t.w.v. €17.50. Zomaar, als kadootje. You’re welcome!

 

Alles nog eventjes op een rijtje:
Het boek Dutch Uncle West USA
Het gratis ebook van Dutch Uncle over reisvoorbereiding
De website van American Vacations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Gerelateerde artikelen:

 

Dutch Uncle op facebook  Dutch Uncle op twitter  Dutch Uncle op youtube

© Dutch Uncle | Algemene voorwaarden | FAQ | Webdesign & realisatie door NVS Design