Wordle

Nieuw! Dutch Uncle WEST USA!
Nieuw! Dutch Uncle WEST USA!    Het is zo ver! Het allernieuwste boek uit de Dutch Uncle serie is vanaf vandaag te koop! In dit 246 pagina’s tellende boek laten we je zien wat het westen van de Verenigde Staten je te bieden heeft.

Net als in de voorgaande boeken worden eerst de cultuur en de gebruiken van het land belicht met fantastische foto’s en inspirerende citaten uit verhalen van reizigers. In het nieuwste boek vind je ruim 80 Lees dit artikel »
 
Binnenkort: Dutch Uncle - West USA!
donderdag 04 april 2013 10:59
Binnenkort: Dutch Uncle - West USA!     Het is eventjes geleden dat we iets van ons hebben laten horen. Maar nu is er dan ook ECHT nieuws. Binnenkort wordt de Dutch Uncle serie uitgebreid met het land van Nationale Parken, lange afstanden,  indianen en patriotisme. In het nieuwste boek belichten we de beleving van het westen van de Verenigde Staten!   Volop bezienswaardigheden
We belichten o.a.  al het moois wat Lees dit artikel »
 
Dutch Uncle in het nieuws
donderdag 21 februari 2013 12:30
Dutch Uncle in het nieuws    In de maand februari heeft Dutch Uncle de nodige publiciteit gekregen. Omdat de artikelen gepubliceerd zijn in lokale en regionale week- en dagbladen, willen we via deze weg de artikelen wereldkundig maken. Steeds meer mensen worden bekend met de naam Dutch Uncle. Wat ons betreft staat de ontwikkeling van Dutch Uncle nog maar net in haar kinderschoenen. Wij ontvangen zoveel positieve reacties op onze Lees dit artikel »
 
Dutch Uncle te koop in Antwerpen
vrijdag 18 januari 2013 13:43
Dutch Uncle te koop in Antwerpen   Vanaf deze week zijn de Dutch Uncle boeken ook in Belgie te koop. De gehele serie Dutch Uncle boeken ligt namelijk in de schappen bij Reisboekenwinkel Alta Via in Antwerpen. Al eerder konden Vlaamse reizigers de Dutch Uncle boeken via alle andere boekhandels op bestelling verkrijgen.  Alta Via is de eerste Vlaamse boekhandel die de boeken fysiek op de boekenplank heeft staan.  Alta Via Volgens Dirk Lees dit artikel »
 
Dutch Uncle op de Vakantiebeurs voor Bijzondere Re
zondag 06 januari 2013 12:43
Dutch Uncle op de Vakantiebeurs voor Bijzondere ReTerwijl we dit schrijven vindt in de Beurs van Berlage in Amsterdam de tweede editie van de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen plaats. Het doel van deze beurs is om een toneel te creëren voor bedrijven die voorbijgaan aan het massatoerisme. Bedrijven die zich op deze beurs presenteren gaan voor kwaliteit en exclusiviteit en onderscheiden zich daarmee van de ‘mainstream’ reisorganisaties. Veel reisorganisaties die Lees dit artikel »
 
We brengen een gratis boek uit!
zaterdag 03 november 2012 17:14
We brengen een gratis boek uit!    Dutch Uncle brengt zeer binnenkort haar nieuwste boek uit. Helemaal gratis! (binnenkort kun je dit e-book via onze website downloaden). Het gaat om een boek van bijna 100 pagina's waarin ruim honderd tips worden gegeven om je reis mee voor te bereiden. In het boek worden tal van onderwerpen behandeld waar je tegenaan kan lopen wanneer je voor langere tijd op reis gaat. Wat neem je bijvoorbeeld mee op reis? Wat Lees dit artikel »
 
Dutch Uncle nu ook in de boekhandels
donderdag 27 september 2012 10:24
Dutch Uncle nu ook in de boekhandels       Afgelopen lente was het voor het eerst mogelijk om onze reisboeken via onze website te kopen. Om het voor onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken zijn de boeken nu ook te koop in de vertrouwde boekenhandels. Niet iedere boekhandel heeft onze reisboeken op voorraad liggen.  Het is wel mogelijk om de boeken bij de boekhandels te bestellen. Dit geldt voor alle grote boekhandels. Lees dit artikel »
 
Presentatie Dutch Uncle op Dunya Festival was gesl
maandag 04 juni 2012 19:32
Presentatie Dutch Uncle op Dunya Festival was gesl    Vorige week zondag stond Dutch Uncle met haar reisboeken op het Duyna festival in Rotterdam. Het was een mooie zomerse dag, waar volop wereldse muziek te beluisteren en lekker eten was.  Met een bezoekersaantal van meer dan 200.000, kun je dit een geslaagd evenement noemen. Voor Dutch Uncle was dit de eerste gelegenheid om haar boeken te presenteren aan 'het grote publiek'. Tijdens deze dag heeft de stand Lees dit artikel »
 
Dutch Uncle op Dunya Festival in Rotterdam
donderdag 17 mei 2012 12:12
Dutch Uncle op Dunya Festival in Rotterdam   Dutch Uncle gaat haar reisboeken van Peru, Thailand, Zuid-Afrika en Australie verkopen op de kleurrijke markt bij het Duyna festival! Het Duyna festival vindt, zoals al eerder op deze website verteld is, plaats op 27 mei (eerste Pinksterdag). De markt is te bezoeken van 13.00 's middags tot 22.00 uur 's avonds. Er zullen niet alleen reisboeken verkocht worden, maar ook vele andere zelfgemaakte producten en lekkernijen. Lees dit artikel »
 
'Dutch Uncle reisboeken zijn een perfecte voorbere
zondag 06 mei 2012 12:03
'Dutch Uncle reisboeken zijn een perfecte voorbere   Op de website vakantie.paginablog.nl is er een  review geschreven over de reisboeken van Dutch Uncle. Zie onderstaand bericht waarbij de schrijver aangeeft dat de boeken het ook leuk doen als koffietafel boek.   Wel eens van een Dutch Uncle gehoord? Vast niet, een Dutch Uncle is iemand die recht door zee is, iemand met een open maar eerlijke houding Iemand met een heleboel ervaring. Aangezien wij Nederlanders Lees dit artikel »
 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2

Dutch Uncle op facebook  Dutch Uncle op twitter  Dutch Uncle op youtube

© Dutch Uncle | Algemene voorwaarden | FAQ | Webdesign & realisatie door NVS Design