Wordle

Dutch Uncle op de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen
zondag 06 januari 2013 12:43

Terwijl we dit schrijven vindt in de Beurs van Berlage in Amsterdam de tweede editie van de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen plaats. Het doel van deze beurs is om een toneel te creëren voor bedrijven die voorbijgaan aan het massatoerisme. Bedrijven die zich op deze beurs presenteren gaan voor kwaliteit en exclusiviteit en onderscheiden zich daarmee van de ‘mainstream’ reisorganisaties.

Veel reisorganisaties die zich hier presenteren begrijpen dat reizen gaat om het op doen van ervaringen. Een geslaagde reis verandert je leven en creëert herinneringen die niemand je meer kan afnemen. Eén van de organisaties die perfect aansluit bij het concept van Dutch Uncle reisboeken is reisorganisatie Pure Latin America. Deze jonge reisorganisatie organiseert maatwerkreizen naar de Zuid-Amerikaanse landen Argentinië, Chili, Colombia en Peru en heeft het creëren van unieke ervaringen voor de klant hoog in het vaandel staan. Om deze reden sluit Pure Latin America naadloos aan bij wat Dutch Uncle poogt te bereiken: het overbrengen van belevingen.  

Om deze reden is het boek Dutch Uncle Peru te koop (geweest) in de stand van Pure Latin America. Voor ons is dat natuurlijk goed nieuws, omdat wij staan te springen om de Dutch Uncle boeken onder het grote publiek te brengen. In 2013 zullen wij ons inzetten om onze boeken op meer van dergelijke manieren aan onze klanten te introduceren.

 

Sfeerimpressie van de Vakantiebeurs voor bijzondere reizen 2013:

 

GÁBOR MARGÉS in de stand van PURE LATIN AMERICA met het boek Dutch Uncle Peru:
 

 

 

 

 

 

 


Gerelateerde artikelen:

 

Dutch Uncle op facebook  Dutch Uncle op twitter  Dutch Uncle op youtube

© Dutch Uncle | Algemene voorwaarden | FAQ | Webdesign & realisatie door NVS Design