Wordle

Dutch Uncle in het nieuws
donderdag 21 februari 2013 12:30

 

 

In de maand februari heeft Dutch Uncle de nodige publiciteit gekregen. Omdat de artikelen gepubliceerd zijn in lokale en regionale week- en dagbladen, willen we via deze weg de artikelen wereldkundig maken.

Steeds meer mensen worden bekend met de naam Dutch Uncle. Wat ons betreft staat de ontwikkeling van Dutch Uncle nog maar net in haar kinderschoenen. Wij ontvangen zoveel positieve reacties op onze boeken dat wij staan te popelen om nieuwe boeken aan onze klanten te introduceren. Achter de schermen zijn we druk bezig met het ontwikkelen van ons vijfde boek (zesde boek, incusief het gratis ebook. Het land waar dit boek over zal gaan is dus bij ons al bekend en zullen we spoedig bekend gaan maken. 

Ondertussen zijn we hartstikke blij met de aandacht die Dutch Uncle krijgt. Voor ons is het belangrijk dat mensen weten dat Dutch Uncle bestaat. Zo kunnen we meer en meer mensen thuis vanuit de bank een reiserving geven. En dat is waar het ons om draait. We wensen iedereen een fantatische avonturen toe. Wil jij ons helpen met het bekend maken van Dutch Uncle of werk je bij een bedrijf of organisatie die met Dutch Uncle een samenwerking aan kan gaan? Neem dan contact met ons op!

 

Hier de artikelen over Dutch Uncle.

 

De Maasroute, 31 januari 2013, oplage: +-40.000:

 

 

BN De Stem, 5 februari 2013 oplage +- 50.000:

 

Brabants Dagblad, februari 2013, oplage +-120.000

 

 

Ten slotte willen we nog een foto met je delen die we ontvingen van een vriend van Dutch Uncle. Zo zie je maar weer dat Dutch Uncle geen (lands)grenzen kent. Deze foto werd in Vietnam gemaakt door Christoffer Barry Campbell.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Gerelateerde artikelen:

 

Dutch Uncle op facebook  Dutch Uncle op twitter  Dutch Uncle op youtube

© Dutch Uncle | Algemene voorwaarden | FAQ | Webdesign & realisatie door NVS Design