Wordle

Binnenkort: Dutch Uncle - West USA!
donderdag 04 april 2013 10:59

 

 

Het is eventjes geleden dat we iets van ons hebben laten horen. Maar nu is er dan ook ECHT nieuws. Binnenkort wordt de Dutch Uncle serie uitgebreid met het land van Nationale Parken, lange afstanden,  indianen en patriotisme. In het nieuwste boek belichten we de beleving van het westen van de Verenigde Staten!

 

Volop bezienswaardigheden
We belichten o.a.  al het moois wat Californië te bieden heeft, zoals LA, San Fransisco, de gigantische Redwoods en Yosemite National Park. In noorden slaan we Olympic National Park, Glacier National Park, Seattle en Yellowstone natuurlijk niet over. Verder zie je adembemende foto’s van Grand Canyon, Canyonlands en ongeveer 70 andere fantastische bezienswaardigheden.

 

Opnieuw een fantastisch boek
We gaan weer voor een boek met de beste en mooiste foto’s en de meest belevingsvolle reisverhalen.  Achter de schermen zijn we alweer een heel eind op weg. We kunnen dan ook niet wachten om het boek met jullie te delen. Daar is het nu nog te vroeg voor. Daarom delen we nu alleen een paar foto’s, zodat je kunt zien dat het weer een fantastisch boek gaat worden. Herkennen jullie waar de foto’s zijn gemaakt?

 

 

Nog even geduld!
We verwachten dat het boek in juli op de planken ligt van de betere reisboekhandels.  Het is dan natuurlijk ook via onze eigen website te bestellen.

 

 

 

 

 


Gerelateerde artikelen:

 

Dutch Uncle op facebook  Dutch Uncle op twitter  Dutch Uncle op youtube

© Dutch Uncle | Algemene voorwaarden | FAQ | Webdesign & realisatie door NVS Design