Wordle

Nieuw! Dutch Uncle WEST USA!

 

 

Het is zo ver! Het allernieuwste boek uit de Dutch Uncle serie is vanaf vandaag te koop! In dit 246 pagina’s tellende boek laten we je zien wat het westen van de Verenigde Staten je te bieden heeft.

Net als in de voorgaande boeken worden eerst de cultuur en de gebruiken van het land belicht met fantastische foto’s en inspirerende citaten uit verhalen van reizigers. In het nieuwste boek vind je ruim 80 bezienswaardigheden van het westen van de Verenigde Staten. Sommige bezienswaardigheden zoals Los Angeles en de Grand Canyon kent iedereen. Maar ook in dit boek proberen we de lezer  te verassen met een aantal wat minder bekende, maar zeker niet minder indrukwekkende bezienswaardigheden

Dus blader door het boek en loop in gedachten over de wandelpaden van de beroemde natuurparken Zion, Yellowstone en Yosemite. Lees hoe het is om met een helikopter over de Grand Canyon te vliegen en per ‘cable car’ het vrijdenkende San Francisco te verkennen. Voel je nietig in de mammoetbossen van Sequoia N.P., ervaar de intense hitte van Death Valley, waan je tussen de ‘high society’ van Los Angeles, waag een gokje in het waanzinnige Las Vegas en herbeleef de cowboygevechten in Tombstone.

Het boek is voor het bedrag van €17.50 te koop op onze website. Ook kun je het boek via andere vertrouwde kanalen kopen, zoals (reis)boekhandels (soms op bestelling), bol.com, V&D en noem maar op.

Klik hier om het boek te bestellen en voor het bekijken van inkijkpagina's

 

246 pagina's
ISBN: 978-94-91330-05-6
Prijs: €17.50

 

 

 

 


Gerelateerde artikelen:

 

Dutch Uncle op facebook  Dutch Uncle op twitter  Dutch Uncle op youtube

© Dutch Uncle | Algemene voorwaarden | FAQ | Webdesign & realisatie door NVS Design