Wordle

Wie is de mol in Zuid-Afrika
vrijdag 04 januari 2013 12:20
Wie is de mol in Zuid-Afrika    Heb je gisteren de eerste aflevering van 'Wie is de Mol' gezien? En was je ook zo gefascineerd door de beelden die ze lieten zien? De presentator opende het programma met uitzicht over de Three Rondavels. Dit uitzicht is een onderdeel van de Panoramaroute. De Panoramaroute is een route langs bijzondere vergezichten waar je naast de natuurverschijnselen van Blyde River Canyon ook nog eens apen Lees dit artikel »
 
Mysterie van Nazcalijnen (in Peru) opgelost?
zondag 16 december 2012 18:36
Mysterie van Nazcalijnen (in Peru) opgelost?   De Britse archeoloog Ruggles denkt na vijf jaar onderzoek een deel van het mysterie van de Nazcalijnen in Peru te hebben opgelost. De Nazcalijnen in Peru bestaan onder andere uit tekeningen van 25 tot 275 meter groot en liggen in één van de droogste gebieden op aarde. In sommige lijnen kun vanuit de lucht de vorm van een aap, een kolibrie, een spin of een leguaan terugzien. Andere lijnen vormen een soort va Lees dit artikel »
 
Zonsverduistering in Queensland (Australie)
vrijdag 16 november 2012 15:34
Zonsverduistering in Queensland (Australie)  Op veel plaatsen in Australie waren de eclipsbrillen uitverkocht. De verwachtingen waren hooggespannen voor de zonsverduistering deze week. Lang niet overal was de zonsverduistering even goed waar te nemen, omdat bewolking roet in het eten gooide. Op de website van National Geografic zijn enkele fraaie foto’s gepubliceerd. Een voorbeeldje daarvan zie je hieronder:   Voor meer mooie foto’ Lees dit artikel »
 
Thailand: de populairste Aziëbestemming!
donderdag 18 oktober 2012 10:00
Thailand: de populairste Aziëbestemming!   Veruit de meest populaire Aziëbestemming voor Nederlanders is Thailand. Ook in de afgelopen maanden van dit jaar (2012), is het aantal internationale toeristen dat Thailand bezocht heeft gestegen met iets meer dan 7%. Toch blijft Thailand hard timmeren om toeristen te blijven lokken en zo hun positie als één van de meest populaire vakantiebestemming ter wereld te versterken. Waarom is een rondreis Lees dit artikel »
 
Lekker eten op reis (Peru)
maandag 24 september 2012 12:14
Lekker eten op reis (Peru)   Heb je besloten om in Zuid-Amerika te gaan rondreizen en houd je van lekker eten, dan ben je in Zuid-Amerika op de goede plek. Denk bijvoorbeeld aan Argentinië met haar goede wijnen en malse stukken rood vlees, bonensoep uit Chili of cavia uit Peru. De diversiteit is groot, daarom is het moeilijk om aan te geven in welk land je het beste kan eten. Toch heeft de 'World Travel Awards' in september 2012 een lijst gemaakt Lees dit artikel »
 
Monniken in Thailand zijn te dik
zaterdag 25 augustus 2012 14:59
Monniken in Thailand zijn te dik   Niet alleen in Nederland vinden mensen het moeilijk om op gewicht te blijven, ook in Thailand hebben sommige groepen hier problemen mee. Bijvoorbeeld de Thaise monniken. De autoriteiten onderzochten onlangs 246 boeddhistische monniken en stelden vast dat 45 procent onder hen last van overgewicht had. Veertig procent lijdt aan diabetes, te hoge bloeddruk, maagzweren of allergieën. Dit komt met name door het ongezonde v Lees dit artikel »
 
Opnieuw archeologische vondst in Peru (video)
woensdag 22 augustus 2012 00:00
Opnieuw archeologische vondst in Peru (video)   Dat het noorden van Peru een Walhalla is voor archeologen en toeristen weten we al langer. Als toerist bezoek je hier o.a. het grootse Kuelap (wat de Machu Picchu van het noorden wordt genoemd), de oude stad Chan Chan en de graftombe van Sipan. De mooiste foto’s en reisverhalen van de bezienswaardigheden in deze regio zijn natuurlijk te vinden in het Dutch Uncle reisboek over Peru. Wanneer je in dit gebied rondwandelt, Lees dit artikel »
 
Een 'witte' bruiloft voor een Zuid-Afrikaans paar
dinsdag 21 augustus 2012 13:10
Een 'witte' bruiloft voor een Zuid-Afrikaans paar   Deze week zag een Zuid-Afrikaans paar een langgekoesterde wens in vervulling gaan, nadat door hevige sneeuwval Johannesburg door een dik pak sneeuw was bedekt. Ze bedachten zich geen moment en wilden trouwen in de sneeuw. Een radiostation hoorde dit en wilde meehelpen om deze droom tot uitvoering te brengen. Jacaranda FM organiseerde in nog geen drie uur tijd een fotograaf, taart, bloemen, een limousine en een ambtenaar Lees dit artikel »
 
Park in Thailand te koop
zaterdag 26 mei 2012 00:00
Park in Thailand te koop Heb je in deze econonisch wat mindere tijden toch wat geld over? Dan kun je in Thailand een natuurpark kopen in de omgeving van Chiang Mai. Dit ecologische en bosrijke park is zelfvoorzienend, met rijstvelden en watertoevoer. Ook zijn er diverse watervallen te bewonderen. Het park is vrij groot, 443.200 m2. Hiervoor moet je dan ook een flink bedrag neerleggen, ruim 8 miljoen euro, maar dan heb je ook wat. In de omgeving Lees dit artikel »
 
Bangkokpost brengt gratis reisgids Pattaya (Thaila
maandag 14 mei 2012 21:14
Bangkokpost brengt gratis reisgids Pattaya (Thaila   Ga je naar Thailand, dan kun je er bijna niet omheen om ook een bezoekje aan Pattaya te brengen. Deze stad is namelijk van een klein vissersdorpje uitgegroeid tot een internationale badplaats, die een begrip is een Thailand. Pattaya is gelegen in het oosten van Thailand, in het zuiden ligt Jomtien Beach, een zes kilometer lang zandstrand. Veel westerlingen verblijven voor langere tijd in Pattaya en de aangrenzende Lees dit artikel »
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 9

Dutch Uncle op facebook  Dutch Uncle op twitter  Dutch Uncle op youtube

© Dutch Uncle | Algemene voorwaarden | FAQ | Webdesign & realisatie door NVS Design