Wordle

Wie is de mol in Zuid-Afrika
vrijdag 04 januari 2013 12:20

 

 

Heb je gisteren de eerste aflevering van 'Wie is de Mol' gezien? En was je ook zo gefascineerd door de beelden die ze lieten zien? De presentator opende het programma met uitzicht over de Three Rondavels. Dit uitzicht is een onderdeel van de Panoramaroute. De Panoramaroute is een route langs bijzondere vergezichten waar je naast de natuurverschijnselen van Blyde River Canyon ook nog eens apen kunt tegenkomen. Het reisboek Dutch Uncle Zuid-Afrika laat je deze route op een unieke manier zien. Niet alleen de mooiste foto's worden hiervan weergegeven, ook de mening van reizigers die deze route hebben gereden worden geciteerd. Hierboven zie je een foto van de Blyde RiverDutch Uncle reisboek Zuid-Afrika!

De kandidaten van Wie is de mol startten hun avontuur in Soweto. In de eerste aflevering zagen we hoe de kandidaten de mogelijkheid kregen om van de koeltorens in Soweto te springen. Soweto is eén van de bekendste townships ter wereld, die je georganiseerd kan bezoeken, bijvoorbeeld op de fiets. Bijzonder is ook dat Nelson Mandela hier vroeger gewoond heeft en je zijn huis kan bezichtigen. Ook Soweto wordt in het Dutch Uncle reisboek Zuid-Afrika op een unieke manier weergegeven. Kijk maar eens hieronder!

 

 

We zijn benieuwd hoe 'Wie is de Mol?' het fantastische land Zuid-Afrika de komende weken laat zien. Gisteravond hebben we kunnen zien hoe presentator Ewoud Genemans het programma verliet. De volgende mensen zitten nog in het programma:

Carolien Borgers
Joep Deudekom 
Paulien Cornelisse
Tim Haars
Daniël Boissevain 
Janine Abbring
Kees Tol
Tania Kross
Zarayda Groenhart

 

 

 

 


Gerelateerde artikelen:

 

Dutch Uncle op facebook  Dutch Uncle op twitter  Dutch Uncle op youtube

© Dutch Uncle | Algemene voorwaarden | FAQ | Webdesign & realisatie door NVS Design