Wordle

Reistips - Fotografie

  Je kunt dure camera’s kopen zoveel je wilt, maar als je niet weet hoe de camera werkt, is dat weggegooid geld. Hieronder volgen een aantal instellingen die iedere camera heeft. Haal de camera eens van de standaard instellingen af en experimenteer hiermee.   Sluitertijd (shutterspeed) Hiermee bepaal je hoelang de sensor in je camera belicht wordt. Het getal geeft aan hoe lang de sluiter voor op je camera open staat. 1/1000 is kort, een duizendste van een seconde, hierdoor valt er weinig... Lees meer »
 
Het kwijtraken van foto’s is de grootste nachtmerrie van veel reizigers. Het kan je om verschillende redenen overkomen. Of nu je rugzak of je camera wordt gestolen of je raakt een geheugenkaartje kwijt. Je kunt er van alles aan doen om dit risico te beperken. Het combineren van verschillende opslagmedia is zonder twijfel de beste oplossing. Meer daarover aan het einde van dit artikel. Laten we eerst de verschillende mogelijkheden doornemen.   Cd’s of dvd’s branden Veel mensen kiezen ervoor om... Lees meer »
 
Dutch Uncle boeken staan vol met de meest fascinerende foto’s. In dit artikeltje staan een paar tips hoe jij ook tot het beste resultaat kunt komen.   1.    Leer je camera kennenDe allerbelangrijkste tip, meteen als eerst! Je kunt zoveel geld uitgeven aan een camera als je wilt, maar als je de camera niet beheerst,  is dat weggegooid geld. Met een goedkope camera kun je al heel veel, maar je moet het natuurlijk wel even weten te vinden. Leer over het  instellen... Lees meer »
 

 

Dutch Uncle op facebook  Dutch Uncle op twitter  Dutch Uncle op youtube

© Dutch Uncle | Algemene voorwaarden | FAQ | Webdesign & realisatie door NVS Design