Wordle

Reistips - Vervoer en verblijf

  Tijdens je reis probeer je zoveel mogelijk narigheid en ellende te voorkomen. Om je hierbij te helpen, heeft Dutch Uncle 11 tips voor veilig backpakcen tijdens je reis op een rijtje gezet. TIJDENS JE REIS  1. Denk helder na en vertrouw op je intuitieOm de meeste vervelende situaties te voorkomen moet je iets doen wat je thuis ook doet: gewoon helder na blijven denken. Als iets verdacht is (iemand doet een te verleidelijk aanbod of het voelt niet goed) loop dan gewoon... Lees meer »
 
  Wat kost het om te backpacken? Eén van de meest gestelde vragen op reisforums is: Wat gaat mijn reis kosten? Dutch Uncle geeft je handvaten om je eigen budget te bepalen. Wat je reis gaat kosten, is erg persoonlijk en is afhankelijk van: jou als persoon, de landen die je bezoekt, of je voor ‘back-to-basic’ of luxe kiest, je reistempo, welke uitstapjes je maakt en tal van andere zaken. Voor het gemak knippen we de kosten die je maakt op... Lees meer »
 
  Shithead is een van de meest populaire kaartspellen onder backpackers. Er bestaan veel namen voor Shithead en ook veel verschillende regels. Hieronder volgen de algemene spelregels.   Doel van het spel Iedereen hanteert andere regels bij Shithead, maar het doel is altijd hetzelfde. Je probeert zo snel mogelijk je kaarten kwijt te raken, zodat je niet als laatste uit bent. Als je als laatste uit bent, ben je namelijk de spreekwoordelijke ‘Shithead’. Het spel kent dus geen winnaar, alleen een verliezer.   Delen van... Lees meer »
 
Hoe wijk je af van de gebaande paden? Wij verzamelden 25 tips van reizigers die ervaring hebben met het maken van een avontuurlijke reis! Hier komen ze: ‘Bij twijfel, gewoon doen!’ Er komen altijd onverwachte mogelijkheden op je pad. ‘ Zal ik dat nou wel doen?’ denk je misschien als er iets op je pad komt wat je reisschema helemaal overhoop gooit. Je bent op reis om te ervaren, dus grijp elke kans. Je kunt vaak beter spijt hebben van iets... Lees meer »
 

 

Dutch Uncle op facebook  Dutch Uncle op twitter  Dutch Uncle op youtube

© Dutch Uncle | Algemene voorwaarden | FAQ | Webdesign & realisatie door NVS Design