Wordle

Reistips - Voorbereiding

    Een reis is net zoals het leven zelf. Niet alles loopt zoals gepland. Dutch Uncle is van mening dat je op een goede reis dagelijks verassingen tegenkomt. Daar horen ook onaangename verassingen bij. Deze zogenaamde tegenslagen zijn namelijk de bron van de sterke verhalen die je aan familie en vrienden vertelt wanneer je weer thuis bent. Dit zijn misschien wel de reiscitaten die worden opgenomen in de reisboeken van Dutch Uncle. Veel van de ellende die je tijdens een reis kunt... Lees meer »
 
  Als je hebt besloten om een lange reis te gaan maken, wil je natuurlijk weten wat de beste reistijd is. Deze vraag is niet zo gemakkelijk te beantwoorden. Als je reist, verblijf je namelijk niet op één locatie. Daarnaast zijn bezienswaardigheden zoals de Erawan watervallen in Thailand het spectaculairst net na het regenseizoen, het bountystrand Ko Phangan in Thailand het mooist met een zonnetje dat volop schijnt en Cusco in Peru het leukst om doorheen te slenteren als het niet... Lees meer »
 
  Als je van plan bent een verre reis te maken, is het plannen hiervan van groot belang. Er komen bij een verre reis veel vragen op je af. Hoe lang ga je weg? Wat doe je met je huis? Wat wordt je budget? Moet je je baan opzeggen? Moet je een andere taal leren? Heb je een visum nodig? Naast deze praktische vragen is er ook de vraag, waar ga je naartoe? Probeer die vraag zo concreet mogelijk te beantwoorden. En... Lees meer »
 
Wat moet  je nu echt meenemen als je op reis gaat? Er bestaan vele meeneemlijsten. Deze lijst is samengesteld door Dutch Uncle. Ga nou niet alles meenemen wat er op deze lijst staat. De lijst is opgesteld als een checklist, dus print ‘m uit en vink aan wat je mee wilt nemen. Iedere reis is anders. Wat je meeneemt is afhankelijk van je reisduur, je bestemming en de lengte van je reis. Wij gaan er niet vanuit dat je op... Lees meer »
 
  Wanneer je wat langer rondreist, kan dat er financieel flink inhakken. Maar er zijn best wat zaken waar je bewust op kunt besparen. Hier volgen wat tips voor een low budget rondreis. Het zijn voornamelijk tips om op verschillende punten geld te besparen. Je hoeft natuurlijk niet altijd overal op te besparen, maar ben er bewust van dat je best het één ander in eigen hand hebt.   VOORBEREIDING 1.    Kies een goedkoop land uitWanneer je low budget wilt reizen, denk dan goed... Lees meer »
 

 

Dutch Uncle op facebook  Dutch Uncle op twitter  Dutch Uncle op youtube

© Dutch Uncle | Algemene voorwaarden | FAQ | Webdesign & realisatie door NVS Design