De heg snoeien

Om je heg te snoeien, is het essentieel om de juiste stappen op een systematische manier te nemen. Winterkill en vrijwilligersbomen zijn twee belangrijke zorgen waarvoor u moet letten. Bij het snoeien van uw heg, identificeer en verwijder deze vrijwilligersbomen, die meestal verschillende bladvormen en grotere bladeren hebben. Hierdoor kunt u de heg snoeien op een manier die hem zal laten uitzien zoals het hoort. Bovendien zal dit nieuwe groei van de wortels aanmoedigen.

Als u van plan bent om iemand in te huren om uw heg te snoeien, zorg er dan voor dat u iemand inhuurt die ervaring heeft met snoeien hagen. U kunt verwachten tussen $ 40 en $ 75 per uur te betalen. U moet er echter ook rekening mee houden dat een professional tussen $ 400 en $ 600 per uur kan in rekening brengen. De hoeveelheid geld die u betaalt voor het inhuren van een professional, hangt af van het type boom en het onderhoudsniveau. Een professionals -ervaring zal bepalen hoeveel u moet betalen.

Voordat u begint met het snoeien van uw heg, moet u de hoogte meten. Vergeet niet dat de voltooide hoogte lang genoeg moet zijn om u privacy te geven wanneer u naar bed gaat. Gebruik een werkplatform in plaats van een ladder of stepladders om ervoor te zorgen dat u binnen een veilige ruimte werkt. Bovendien is het verstelbaar en stabiel, waardoor het voor u veiliger is om het te gebruiken. Bij het snoeien van uw heg moet u deze met ongeveer 30 centimeter snoeien telkens wanneer u het moet snoeien. Vermijd scherpe sneden, omdat ze het gebladerte kunnen beschadigen. Bovendien, als de garnituren te groot zijn, kunt u ze composteren of plaatsen met uw groene afval.