Populaire apps op telefoons

Onder alle categorie├źn apps op mobiele telefoons bezetten sociale media -applicaties de meeste ruimte, waarbij 39% van de smartphonegebruikers ze vermeldt als het meest gebruikt. Messaging -apps en gaming -apps stonden ook in de top tien, met retail- en berichten -apps die binnenkwamen op 7%. Bijna de helft van de smartphonegebruikers gebruikt sociale media -apps, met het gebruik van dergelijke applicaties die bijzonder hoog zijn bij jongere gebruikers. In de VS vormen sociale netwerk -apps meer dan 37% van de totale tijd die wordt besteed aan mobiele apparaten. De categorie zesde geplaatste is instant messaging, waarbij bijna 20% van alle mobiele gebruikers meer dan 50 keer per dag apps openen.

WhatsApp is een populaire berichtenapplicatie, met meer dan 500 miljoen maandelijkse actieve gebruikers, en is ook een topkeuze geworden voor ondernemers. Met meer dan 200 miljoen actieve gebruikers wereldwijd, stelt WhatsApp bedrijven in staat om contact te houden met hun klanten via tekst en is een geweldig platform voor het verzenden van speciale aanbiedingen en gepersonaliseerde berichten. De app biedt tal van marketingmogelijkheden, dus er zijn veel redenen om tijd te investeren in de ontwikkeling ervan. Telegram, een andere populaire berichten -app, biedt een overvloed aan tools voor bedrijfseigenaren, van het verzenden van documenten, foto’s en video’s tot het betrekken van hun publiek.

Facebooks Instagram rivaal Tiktok en UC-browser voor mobiel zijn andere topopties. Resso, een app die eigendom is van het Tiktok -bedrijf, is snel aan het inslaat in Latijns -Amerika en India. In 2021 zullen Zuidoost -Aziatische winkelapps de ruimte voor mobiele apps domineren. Deze apps bieden gebruikers de mogelijkheid om met korting items te kopen via flash -verkoop of coupons. En McDonalds -app, die voedsellevering biedt via Uber, is een woede bij voedselliefhebbers.